maandag, oktober 03, 2022
   
Text Size

Welke oplossing zoekt u?

Fout
  • XML Parsing Error at 2:32. Error 76: Mismatched tag

Kleurherstel

Kleurherstel van Metselstenen en voegwerk

Bij de bouw of bij oplevering ontdekt men soms dat een deel van het metselwerk uit de toon valt. De verwerkte bakstenen kunnen een ontoelaatbare kleurafwijking vertonen. Stenen zijn te donker of juist te licht, waardoor de uitstraling van het metselwerk compleet anders is dan beoogd. Het kan ook voorkomen dat het voegwerk op sommige plaatsen een afwijkende kleur blijkt te hebben. U zit in beide gevallen met een groot probleem. Herbouw is kostbaar, soms zelfs onmogelijk of vertraagt het bouwproces te zeer.

GON Specials brengt metselstenen en voegwerk op kleur

Het achteraf door ons handmatig laten pigmenteren van afwijkende bakstenen en voegwerk is in veel gevallen een praktische en kwalitatieve oplossing. GON Specials heeft inmiddels een ruime ervaring met het op kleur brengen van gevels door middel van pigmenteren.

De samenstelling van het door ons toegepaste pigment en de pigmenteer emulsie (hechtvloeistof) is afhankelijk van het object en wordt op maat samengesteld. Tevens wordt per geval bekeken hoe vaak de ondergrond moet worden aangestreken voor het juiste effect. Hierdoor kunnen de exact gewenste kleurnuances worden gerealiseerd. Samen met de oorspronkelijke kleur van de ondergrond ontstaat een nieuw kleurbeeld. Het fixatief zorgt voor een duurzaam eindresultaat. Na circa 24 uur is het kleurbeeld stabiel en kan de definitieve beoordeling plaatsvinden. Daarna wordt het complete probleemgebied handmatig door onze vakmensen behandeld.

Duurzaam en milieuvriendelijk pigmenteersysteem

Onze exclusieve samenstelling van pigmenten en gepatenteerde hechtvloeistof zijn op waterbasis en vrij van schadelijke c.q. milieubelastende stoffen. De gebruikte pigmenten zijn duurzaam, vorst-, regen- en UV-bestendig.

10 Jaar gegarandeerde kleurkwaliteit

GON Specials geeft 10 jaar garantie op de kleurechtheid van alle aangebrachte pigmenteringen. De fabriek ontvangt bij afronding van het uitgevoerde werk een garantiecertificaat met onze voorwaarden.

Brochure Polish

Download here our Polish Brochure.

Brochure

Download hier onze brochure.

Frans Verstappen

"Wij werken uitsluiten met GON als het gaat om coating, kleurherstel en reiniging"

De ervaring, deskundigheid, persoonlijke betrokkenheid en oplossingsgerichte mentaliteit van GON geeft ons veel vertrouwen.
Het teamwork is uitstekend: kortelijnen, duidelijke afspraken, probleem opgelost!

Frans Verstappen
Steenfabriek Engels Helden/Oeffelt BV

Het Weer

°F | °C
invalid location provided