maandag, oktober 03, 2022
   
Text Size

Welke oplossing zoekt u?

Kleur

Creatief met gekleurde steen

Voor het ontwerp van een nieuw project wilt u graag werken met kleur en steenachtige materialen. U kunt in dat geval het materiaal natuurlijk verven. Dit geeft echter niet altijd het gewenste effect. U kunt ook kiezen voor geglazuurde steen. Nadeel van deze techniek is dat het oppervlak altijd glad is. Dat past niet in ieder ontwerp. Bovendien is een geglazuurde steen kwetsbaar en gevoelig voor vorst.

Unieke KeraCol coating, beter dan verf of glazuur

Om u meer mogelijkheden te geven kleur en steen toe te passen in uw bouwwerk heeft GON Specials een unieke nieuwe coating ontwikkeld: KeraCol.

Met deze unieke coating kunnen wij bakstenen, dakpannen en ook andere steenachtige materialen in iedere hoeveelheid en in iedere kleur voor u coaten. KeraCol is gemaakt op basis van siliconaat acrylaat copolymeer. Dit niet milieubelastende preparaat maakt steen waterafstotend en bevat een pigmentbindende eigenschap. Ze is, in tegenstelling tot glazuur, vorstbestendig en kan daardoor zowel in droge als vochtige omgeving worden toegepast.

De textuur van de ondergrond blijft zichtbaar. De kleurcoating is UV bestendig en verhindert bovendien vuilaanhechting, mos- en algengroei.

GON Specials maakt ieder effect en elke kleur mogelijk

Met onze speciale coating kunt u iedere scherf en iedere textuur cosmetisch opwaarderen. Van strengpers tot handvorm en vormbak. In alle RAL-kleuren, maar ook in iedere andere door u gewenste kleur. Zelfs goud, zilver, koper en brons behoren tot de mogelijkheden.

GON Specials helpt u graag bij het creŽren van uw eigen styling en design. KeraCol coating kan door ons handmatig vooraf op bijvoorbeeld bakstenen en dalpannen worden aangebracht. Voor een verrassend verfrissend effect kunnen onze vakmensen de coating ook op (gedeelten van) bestaande gevels en daken aanbrengen. Bijvoorbeeld bij herbouw, verbouw of renovatie.

Ir. Klaas Fongers

"GON deed wat ik van anderen had verwacht"

Na drie pogingen van andere gevelreinigers, kwam ik via mijn steenleverancier
in contact met GON. Zij waren als enige in staat de steenachtige aanslag op mijn
gevel te verwijderen. Dat was een enorme opluchting.

Ing. Klaas Fongers
Projectontwikkeling