maandag, oktober 03, 2022
   
Text Size

Welke oplossing zoekt u?

Overige

Repareren en vervangen van voegwerk

GON repareert of vernieuwt voegwerk in gevels met de grootste zorg. Voor zowel de eenvoudig ‘platvol-geborstelde’ voeg als de ambachtelijke ‘snij- en knipvoeg’ bent u bij ons aan het juiste adres. Kleine betonreparaties worden desgewenst in het werk meegenomen.

Profielzagen en verlijmen van stenen

Om een gebouw een speels element te geven kan bij het ontwerp gebruik worden gemaakt van bijzondere gevelvormen. Hiervoor zijn meestal in profiel gezaagde stenen nodig. Vaak is het niet mogelijk dergelijke stenen tijdens de bouw nauwkeurig en snel in profiel te zagen en te verwerken. GON biedt de oplossing door dergelijke stenen vooraf voor u te modelleren en eventueel in de gewenste vorm te verlijmen.

Met onze speciale profielzaagbank kunnen onze vakmensen grote en kleinere aantallen stenen vooraf in model zagen en desgewenst verlijmen. De stenen zijn zo perfect op maat en kunnen tijdens de bouw direct eenvoudig worden verwerkt.

Herstel glasschade

Veel glazen gebouwen kampen met grijze ramen of strepen op ramen die met eenvoudige reinigingsmiddelen niet te verwijderen zijn. Met de kennis en methodes van GON is helder zicht in de meeste gevallen binnen handbereik.

Aluminium- en kunststofreiniging

Het gebruik van aluminium, natuursteen en kunststof is in de huidige architectuur bijna niet meer weg te denken. Om deze materialen in representatieve staat te houden, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. GON verzorgt dit graag.

Vloeren

Het reinigen, conserveren en kristalliseren van vloeren is een vak apart. In bijvoorbeeld fabrieken en zwembaden hebben vloeren zware mechanische of chemische belasting. Vloeren in hallen, trappen en gangen hebben vooral een representatieve functie. GON maakt iedere vloer weer lekvrij, vloeistofdicht en/of representatief.

Gevelbescherming (impregneren)

Het impregneren van metselwerk en beton, alsmede het aanbrengen van beschermende coatings tegen bijvoorbeeld vandalisme (graffiti), behoren tot de specialismen van GON. Voor het regelmatig reinigen van vandalismegevoelige objecten kunt u desgewenst een onderhoudscontract afsluiten.

Industriële reiniging

Ook op het gebied van industriële reiniging heeft GON inmiddels haar sporen verdiend. Van hoge fabriekshallen tot aan telecommunicatieschotels en van koelcellen tot reinwaterkelders. GON biedt een passende oplossing.

Calamiteitenreiniging

Graffiti, roet- en waterschade na brand wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verwijderd hebben. Daarom staan wij 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om deze speciale reinigingswerkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren.

Milieutechnische reiniging

Ventilatiekanalen en luchtbehandelingssystemen kunnen door GON op de juiste wijze worden gereinigd. Ook het verwijderen van PAK’s (Polycyclische Aromatische Koolwaterstoffen) uit rookgaskanalen (bijvoorbeeld bij de sloop van schoorstenen) wordt door ons op deskundige wijze uitgevoerd.

Brochure Polish

Download here our Polish Brochure.

Brochure

Download hier onze brochure.

Frans Verstappen

"Wij werken uitsluiten met GON als het gaat om coating, kleurherstel en reiniging"

De ervaring, deskundigheid, persoonlijke betrokkenheid en oplossingsgerichte mentaliteit van GON geeft ons veel vertrouwen.
Het teamwork is uitstekend: kortelijnen, duidelijke afspraken, probleem opgelost!

Frans Verstappen
Steenfabriek Engels Helden/Oeffelt BV